Dobrodosli na sajt MB Plast, www.mb-plast.com

Z.R. "MB PLAST" je mala porodična firma koja posluje od 1994. godine.
Tokom godina stekli smo ugled u mnogim oblastima prerade plastike, počev od ekstrudiranja folije i izrade kesa, da bi se tokom godina proizvodnja proširila na brizganu ambalazu, a od 2008. godine poceli smo da radimo i duvanu ambalažu.

Naši proizvodi odlikuju se : lepim bojama, lepim izgledom i visokim kvalitetetom proizvoda, sto potvrdjuje i naš program izvoza za Evropsku Uniju, gde ispunjavamo veoma visoke standarde.
Zato su svi nasi proizvodi izradjeni od originalnog najkvalitetnijeg i najčistijeg materijala, koji je usklađen sa međunarodnim normama kvaliteta.

Svojim klijentima Z.R. “MB PLAST” predstavlja stabilnog partnera, a privredi uzornu profitabilnu kompaniju. Pruzanjem usluga i izradom vrhunskih proizvoda, razvojem i implementacijom doprinosimo ne samo sopstvenom razvoju, vec i  priblizavanju svetu i pozicioniranju na medjunaronom  trzistu. Težimo da svojim delovanjem i poslovanjem u što većoj meri  zadovoljimo potrebe nasih klijenata, da im izadjemo u susret i poboljšamo njihovo poslovanje.